Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Sevimli Eminği Sağlama: Baplar insanların cafcaflı bir vadiı havaialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar birey eminğini korumada enikonu önemli bir konuma sahiptir.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı in sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Birlik kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem buyurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Strüktürda bulunan insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman Yangın Çıkış Kapısı ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en makul paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli platform oluşturur.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir doğrultuının yalınlık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı meselearetlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” kırsı bulunan baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha güzel uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Müstacel çıkış bapları binası bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların kafalıca özellikleri dundaki gibidir:

Report this wiki page